main logo

Вибираємо міжкімнатні двері на кухню

Якщо ви робите ремонт на кухні або тільки виношуєте цей грандіозний план - зупиніться і відпочиньте. Вам належить багато роботи, і один з найважливіших питань, які потрібно вирішити - які міжкімнатні двері в Києві купити для кухні. Ми знаємо, наскільки складно облаштувати кухонний простір так, щоб там було дійсно зручно готувати і проводити час. А неякісна двері можуть зіпсувати навіть найдорожчу кухню. Як цього уникнути - розбираємося в сьогоднішньому матеріалі.

межкомнатные двери на кухню

Навіщо потрібна двері на кухню?

Міжкімнатні двері в квартирі, приватному будинку, котеджі виконують приблизно одні й ті ж функції - доповнюють стилістику інтер'єру, забезпечують приватність і тишу. Однак у випадку з кухнею є деякі особливості. Тут двері:

  • перешкоджає виходу запахів підготовлюваної їжі, продуктів, миючих засобів за межі кухонного простору;
  • ізолює інші кімнати від шуму, в тому числі звуків працюючої техніки, кулінарних процесів, розмов і т.д .;
  • захищає маленьких дітей від гарячого кухонного обладнання, посуду на плиті, гарячого масла;
  • забезпечує належний рівень комфорту і затишку для більш приємного процесу приготування і прийому їжі.

Кухня - це технічне приміщення, яке досить складно облаштувати. Зазвичай в обмежені квадратні метри доводиться втиснути максимум меблів і побутової техніки, при цьому не забути про естетику і ергономіці. І не останню роль в цих питаннях грає міжкімнатні двері.

Які купити міжкімнатні двері в Києві?

Двері в кухню повинна відповідати ряду простих, але важливих вимог:

  • мати легке полотно і з плавно рухатися на петлях;
  • відкриватися і закриватися тихо, без гучних звуків, щоб не турбувати мешканців;
  • забезпечувати максимально щільне прилягання полотна до короба, щоб забезпечити надійну ізоляцію від запахів;
  • краще якщо двері будуть відкриватися назовні, щоб легше було виходити з зайнятими руками;
  • міжкімнатні двері на кухню часто роблять без порога, що забезпечує безпеку.

Коли всі ці вимоги дотримані, залишається лише вибрати підходящий варіант, наприклад, міжкімнатні двері "Новий стиль". Цей виробник пропонує десятки полотен в стилях класика, хай-тек, модерн, лофт і т.д. Оформлення може бути найрізноманітнішим, тому давайте розберемося з дизайнерськими рекомендаціями.

Вибираємо дизайн двері в кухню

Вирішивши купити міжкімнатні двері в Києві в компанії "Armada", переконайтеся, що за стилем вони підходять не тільки для кухні, але і для суміжного приміщення. Найкраще цьому відповідають дверні моделі простої форми, з мінімальною декоративною навантаженням - таке рішення вписується в усі сучасні стилі інтер'єру.

Для установки на кухню фахівці компанії "Armada" рекомендують міжкімнатні двері в Києві купити зі скляними вставками. Це може бути майже прозоре, непрозоре, вітражне або орнаментне скло. Такі двері візуально розширить навіть малогабаритну кухню, зробивши перебування в ній більш приємним.

Що стосується колірного рішення, то тут є певні критерії вибору:

  • Білі двері підходять для яскравих і світлих приміщень в сучасному стилі. Цей варіант особливо хороший, якщо в кухні встановлені білі вікна.
  • Моделі, виконані під дерево, відмінно виглядають в просторих кухнях з хорошим освітленням. Вони ідеальні для скандинавського стилю.
  • Двері яскравих відтінків можна вибирати, коли меблі і дизайн кухні мають складну колірну гаму. Наприклад, яскраво-зелений або колір "фуксія" гармонійно поєднується з пастельними тонами інтер'єру.

Які двері ви хотіли б встановити на кухні, ви точно знайдете її в каталозі компанії "Armada".