main logo

Вхідні двері: види та особливість

Конструкції з металу вже близько десятиліття впевнено утримують лідерські позиції в категорії житлової та комерційної нерухомості. Там, де потрібен захист, метал уособлює собою міцність і надійність. Особливо, коли це холоднокатана сталь товщиною не менше 2 мм. Вона прекрасно захищає навіть від інтелектуальних спроб злому. Крім того, вони дають хорошу тепло- і звукоізоляцію, а також протипожежну безпеку.

Втім, варто відзначити, що металеві вхідні двері - це загальна назва для величезної кількості моделей, які відрізняються між собою такими особливостями:

  • призначення;
  • спосіб відкривання;
  • стійкість до фізичних і інтелектуальних способів злому;
  • особливості конструкції;
  • матеріал зовнішньої обробки.

Щоб купити вхідні двері, які максимально відповідатимуть вашим потребам, слід знати, якими вони бувають. Тільки за цієї умови ви зможете по достоїнству оцінити всі переваги покупки.

Входные двери: виды и особенность

Для яких цілей потрібні двері вхідні в Києві?

Залежно від того, яку роль повинна виконувати вхідні конструкція, вони поділяються на такі види:

  • Квартирні. Захищають вхід в квартиру, забезпечують вихід в під'їзд. Такі моделі відрізняються більшою розмаїтістю зовнішнього оздоблення, включаючи використання декору: дерева, скляних елементів і т.д. Вони мають підвищений захист і хороші ізоляційні властивості.
  • Парадні. Ставляться на входах в під'їзди багатоповерхових споруд і адміністративних об'єктів. Їх характерними особливостями є нестандартні розміри, як правило, кілька стулок і досить гарний запам'ятовується декор поверхні.
  • Офісні. Нагадують стандартні квартирні, однак тут набагато більше уваги приділяється візуального оформлення, щоб домогтися «статусного» зовнішнього вигляду.
  • Технічні. Призначені для охорони спеціалізованих приміщень (складів, архівів, комор). Вони мають простий зовнішній вигляд, але цілком гідні захисні властивості.
  • Тамбурні. Як правило, сусіди по сходовій клітці додатково обладнають приквартирних зони такими дверима, щоб підвищити рівень захисту, тепло- і звукоізоляції.
  • Спеціальні. Ціна на вхідні двері цього типу найвища. Моделі мають конкретну спеціалізацію: протипожежні, куленепробивні і т.д. Відрізняються складною конструкцією і значну вагу.

Всі ці двері можуть мати різні типи відкривання (ліво- або правобічний, всередину або назовні), все залежить від особливостей планування.

Рівень захисту

Основне призначення вхідних конструкції - це створення надійного бар'єру на шляху зловмисників, які можуть зазіхати на ваше майно. Тому вибираючи вхідні двері в Києві, враховуйте клас їх взломостойкості. Всього їх 13, але для побутових цілей призначені перші чотири:

  • I клас. Двері піддаються злому за допомогою набору примітивних інструментів (лом або молоток з зубилом) і мінімум фізичних зусиль. Вони ставляться в місцях, де важливо просто обмежити доступ: входи в підвали, підсобки, нежитлові прибудови та інші.
  • II клас. Моделі з таким класом захисту можна зламати тільки з використанням спеціальних відмичок або електротехніки потужністю до 500 Вт.
  • III клас. Несанкціоновано відкрити дверну конструкцію можна або професійними відмичками при наявності спеціальних навичок, або спеціальними інструментами потужністю понад 500 Вт.
  • IV клас. Це вже спеціальні куленепробивні і протипожежні моделі. Звичайно ж, розкрити можна і їх, але це буде довго і дуже проблематично. Як правило, грабіжники просто відмовляються від цієї затії.

Природно, розкрити можна практично будь-які вхідні двері в Києві, проте хороші моделі допомагають виграти час, позбавляючи злом будь-якого сенсу.

Який варіант обробки вибрати?

Тут ховається все багатство вибору. Ціна на вхідні двері частково визначається і тим, чим облицьований полотно: порошкове фарбування, МДФ з різною текстурою, шпонування, ламіноване покриття, скляні вставки, масив дерева, плівка з ПВХ та інші.


Вони дають абсолютно різні естетичні ефекти і гармонійно вписуються в різні інтер'єрні напрямки. У нашому каталозі ви зможете знайти моделі на будь-який смак і бюджет. Ми пропонуємо найкращий сервіс в столиці - безкоштовний виїзд замірника, швидке виготовлення на власних виробничих потужностях, професійний монтаж і сервісне обслуговування.