main logo

Вхідні двері: як вибрати і купити відповідну модель для заміського будинку

Вуличні двері для багатоквартирного і приватного будинку - це "дві великі різниці", сказали б в Одесі. У заміському котеджі конструкція, в першу чергу, повинна бути добре теплоізольованої і взломостойкой. Власники заміських котеджів не з чуток знають традиційні "зимові" проблеми: промерзання, полій, корозійні процеси, неестетично покриття. Всіх цих неприємних наслідків можна уникнути, якщо приділити час конструкції, коли ви тільки починаєте вибирати двері вхідні. Купити якісні та надійні моделі можна в компанії "Armada". Давайте розберемося, якими параметрами повинна відповідати така продукція.

Входные двери

Конструктивні особливості

Надійні моделі виготовляють із сталевих листів товщиною металу від 1,2 до 2 мм. Тут діє правило: чим більше - тим краще.

Порада! Чи не розглядайте продукцію, в якій сталь має товщину менше, ніж 1,2 мм (як правило, це бюджетні китайські моделі). Жесть таких виробів можна розкрити консервним ножем.

Усередині двері підсилюють ребрами жорсткості. Вони можуть розміщуватися:

  • горизонтально (поперечні елементи протистоять спробам продавити і відігнути полотно);
  • вертикально (поздовжні елементи впораються зі скручивающими навантаженнями, тобто злодіям не вдасться відігнути кути);
  • комбіновано (така схема поєднує переваги двох попередніх, тому є найнадійнішою).


Хороші захисні властивості забезпечує дверний короб з гнутого профілю. Товщина стали в ідеалі повинна дорівнювати 0,2 см. Для вуличного варіанту варто вибирати посилені петлі. Крім стандартних петель, бувають кулькові, сейфові варіанти і комплектуючі з опорним підшипником. На число використовуваних петель прямо впливає міцність листа, габаритні розміри, способи декорування. Але навіть для стандартної (не самою важкою) двері петель має бути, як мінімум, три.

Обов'язковий елемент захисту - протизнімні пасивні ригелі, які збережуть ваше житло недоторканним, навіть якщо грабіжникам вдасться розкрити замки і зрізати петлі. Зняти полотно на протизнімних штирях у них не вийде.

Термоізоляція: що робити з проблемою промерзання?

Якщо вам потрібно купити вхідні двері в Україні, які не будуть замерзати в зимовий період, особливу увагу потрібно приділити питанню втрат тепла через дверний проріз. Як правило, для утеплення використовуються матеріали з низькою теплопровідністю - пінополістирол або мінеральна вата. Щоб мінімізувати втрати тепла, в ідеалі потрібно подбати і про відповідному наповненні для коробки, каркас якої є порожнистим.

Вирішити проблему замерзань можна двома способами:

  1. Якщо планування будинку припускає наявність вхідного тамбура, роль зовнішніх дверей може грати сталеве полотно, а других дверей, що ведуть з тамбурного простору безпосередньо в житло - металопластик з низьким рівнем теплопровідності. Завдяки цьому виключається контакт полотна з прогрітим повітрям з житла, але при цьому реалізується захисна функція.
  2. Утеплення короба мінеральною ватою і обшивка металом. Металевий дверний короб - одне зі слабких місць і серйозний місток холоду. Щоб зробити вхідну групу енергоефективної, обов'язково потрібно теплоізолювати дверну коробку за допомогою мінеральної вати і металевої обшивки.


Входные двери для дома


Вхідні двері: ціна і варіанти зовнішньої обробки

Вартість дверної конструкції також залежить від способу обробки зовнішнього боку. Покриття повинне витримувати сонячні промені, постійний вплив вологи, снігу, перепади температур. Всім цим факторам відмінно протистоїть молоткова забарвлення і якісні плівкові покриття. Вони не бояться морозів і пропонують великий вибір фактур і квітів.

У каталозі компанії "Armada" є багато варіантів дизайнів вхідних конструкцій - вам буде з чого вибрати. Звертайтеся до менеджерів, вони допоможуть підібрати оптимальний варіант двері, оперативно оформлять заявку на виїзд замірника і передадуть ваше замовлення на виробництво. Завдяки власним виробничим лініях ми гарантуємо високу якість і стислі терміни виготовлення.