main logo

На якому етапі ремонту встановлювати вхідні двері в Києві?

У процесі ремонту у власника квартири часто виникає питання - які роботи виконувати в першу чергу? Поміняти вікна або пофарбувати стіни, постелити підлогу або змонтувати двері? Якщо черговість оздоблювальних робіт буде неправильною, одні предмети інтер'єру можуть виявитися пошкодженими в процесі установки інших.

Одним з найбільш «курних» пунктів плану є облаштування в квартирі або будинку вхідної групи. Сьогодні розбираємося, як правильно ремонтувати передпокій і на якому етапі встановлювати вхідні двері.

На каком этапе ремонта устанавливать входные двери

Зверніть увагу на укоси


Полотно варто змонтувати до чистової обробки, і ось чому:

  • в процесі установки укоси будуть пошкоджені: в них просвердлять отвори для анкерних шурупів;
  • під час монтажу майстер може випадково пошкодити обробку стін;
  • не забувайте, що монтаж - це запилене «справу». Якщо ви вибрали для прихожей шпалери, які складно очистити (наприклад, рельєфні), вхідні двері купити і встановити потрібно до моменту фінальної обробки.


Якщо трапився форс-мажор, і шпалери вже наклеєні, то після монтажу окремі ділянки чистової обробки стін можна замаскувати за допомогою МДФ-добору. Ці деталі допоможуть гармонізувати металеву конструкцію зі стилем передпокої і поліпшать її зовнішній вигляд.

Підлогове покриття


Чорнове покриття можна укласти ще до установки дверного полотна. В процесі демонтажу старого полотна і монтажу нового майстер може забруднити його будівельними матеріалами, але це не критичний момент.

Паркет, лінолеум і інше покриття для підлоги можна монтувати тільки, коли встановлені двері вхідні. Ціна на дверні конструкції від виробника «Армада» дозволяє підібрати підходящий варіант під передпокої, виконані в різних інтер'єрних стилях. Якщо ви вже залили основу для майбутньої підлоги, а також вибрали дизайн підлогового покриття, саме час купити вхідні двері під колір свого паркету, ламінату або плитки.

Компанія «Армада» виготовляє двері вхідні на власних виробничих потужностях з чітким наскрізним контролем якості на всіх етапах складання. Майстер професійно встановить полотно, а в разі необхідності покриє його вакуумної плівкою, щоб ви могли продовжити внутрішнє оздоблення, не побоюючись за цілісність вироби.

Коли встановлювати двері вхідні в новобудові?


Двери входные в новостройке

Найчастіше будівельні компанії ставлять в квартирах саму бюджетну базову модель без металу або з тонким металом 0,5-0,8 мм .. Розкрити її зможе навіть недосвідчений злодій! До того ж, ключ від неї легко може виявитися у сторонніх. З цієї причини не варто заносити в квартиру будівельні матеріали і починати обробку, поки в новобудові не встановлені нові якісні вхідні двері в Києві. Лише після цього можна буде приступити до обробки прихожей, укладання паркету, ламінату і інших будівельних робіт.

Щоб захистити новеньке полотно від будівельних матеріалів, можна заклеїти його спеціальній вакуумній плівкою. Довірте це завдання фахівцям - вони надійно оброблять плівкою не тільки щит, а й замки. Ви зможете сміливо виконувати всі заплановані роботи по обробці житла, не переживаючи за збереження вхідний конструкції.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, як вибудувати правильну послідовність ремонту, зверніться до експертів «Армада». Менеджери компанії порекомендують, коли найкраще встановити двері, і допоможуть вибрати відповідну модель з величезного асортименту моделей зі складу та під замовлення.

Ціна на двері вхідні - ще один приємний бонус для наших клієнтів! Ви зможете вибрати якісну взломостойкость модель з топовими системами замків за доступною вартості. У колекції є броньовані моделі на будь-який смак, в тому числі зі стильною декоративною обробкою з натуральної деревини та МДФ. Ми подбаємо про оперативну безпечної доставки і висококласної установці за технологічними нормами - без зайвого шуму, пилу і бруду.