main logo

Міжкімнатні двері «Новий стиль» - довговічність і сучасний дизайн

«Новий стиль» вже близько двох десятків років поставляє міжкімнатні двері на український ринок. За цей час фахівці фірми накопичили величезний досвід, що допомогло їм довести виробничий процес до досконалості. Щодня «Новий стиль» випускає 6 тисяч одиниць товарів, а у виробництві використовується тільки найкраща сировина від українських і європейських виробників.

В асортименті компанії вхідних дверей «Армада» представлені десятки моделей «Новий стиль», які можна купити за приємною ціною з доставкою в будь-який населений пункт України. Якщо для вас важлива довговічність і доступна ціна, радимо звернути увагу на ламіновані полотна - щитові і зі скляними вставками. Ламінуюча плівка - це тонке синтетичне покриття, яке надійно захищає матеріал основи від вологи, бруду, механічного та фізичного впливу, забезпечуючи максимальну довговічність.

Межкомнатные двери Новый Стиль

Якісні ламіновані міжкімнатні двері володіють такими перевагами:

  • стійкість до вологи (можна встановлювати у ванній кімнаті);
  • зносостійкість (надійний захист від потертостей, вм'ятин і подряпин);
  • гігієнічність (не схильні до появи цвілі і грибків);
  • стійкість до фізичного впливу, ударам, точкового тиску.


Ламіновані полотна дуже прості у догляді, їх досить протерти вологою губкою з мильним розчином - і виріб надовго збереже ідеальний зовнішній вигляд навіть в самих екстремальних умовах експлуатації.

Двері міжкімнатні "Новий стиль»: купити в «Армада» за приємною ціною


При виборі вироби варто врахувати не тільки якість зовнішнього покриття, але і внутрішнє наповнення. У магазині «Армада» можна купити міжкімнатні двері «Новий стиль» двох типів: збірні цільні і каркасні з гофрокартоном. Збірні конструкції виготовляють з окремих деталей. Всі елементи закріплюють окремо, тому цілісне полотно характеризується підвищеною стійкістю. Термін експлуатації - від 50 років. Їх рекомендують встановлювати в житлових будинках і офісах. Каркасно-щитові складаються з дерев'яного каркаса, зсередини заповненого гофрованим картоном. Такі полотна мають дуже малу вагу, тому відмінно підходять для панельних будинків і квартир зі слабкими перегородками.

Продукція цього бренду підходить під інтер'єрні стилі техно, мінімалізм, лофт, кантрі, конструктивізм, авангард, ф'южн - не обмежуйте свою фантазію! Тим більше що цінова політика виробника дозволяє вибрати преміальну по дизайну модель і при цьому непогано заощадити.

Вибирайте двері міжкімнатні «Новий стиль» в каталозі компанії «Армада». Ви легко підберете модель потрібного кольору і фактури під свій інтер'єр. Ламінуюча плівка може мати будь-який відтінок і декоративний ефект, але частіше за все її фактура імітує деревину дорогих порід. Скло вдало підкреслює красу поверхні полотна, тому виробник представив велику колекцію моделей з прозорими вставками. Це додатковий бонус для власників квартир, в яких є недолік природного освітлення.

Дивитися ще: Міжкімнатні двері