main logo

Міжкімнатні двері - дорогі або дешеві?

Міжкімнатні двері сьогодні представлені величезним асортиментом, який з кожним роком лише збільшується. З одного боку, це дає велику свободу вибору, а з іншого - ускладнює пошуки. Адже покупцеві потрібно розібратися з безліччю нюансів, щоб купити міжкімнатні двері в Києві з таким набором експлуатаційних якостей, які забезпечать комфорт, зручність і довговічність.

Дизайн міжкімнатних дверей, як і конструктивні особливості, разюче відрізняється. Необізнаним покупцям дуже складно зрозуміти, чому здавалося б схожі між собою міжкімнатні двері можуть сильно відрізнятися за ціною.

Межкомнатные двери – дорогие или дешевые?

Що впливає на вартість міжкімнатних дверей?

Серед великої кількості факторів, які відіграють ту чи іншу роль в ціноутворенні, до найбільш важливим відносяться:

  • конструкція;
  • основний матеріал;
  • покриття;
  • декор.

Якщо розібратися з цими критеріями, ви легко зможете купити міжкімнатні двері в Києві, чітко вписавшись у виділений бюджет.

Як міжкімнатні двері розподілені по цінових сегментах?

Ми поділяємо весь дверний асортимент на три великі групи, виходячи з їх вартості:

  • економ клас. Це завжди каркасні моделі. Їх цінова доступність обумовлена ​​використанням недорогих матеріалів для каркаса, дешевого наповнювача і простого облицювання;
  • середній ціновий сегмент. Сюди входять більш якісні каркасні, а також збірні двері, в тому числі зі скляними вставками. Що стосується матеріалів, то це хвойні породи, в тому числі масив сосни, МДФ і інші матеріали;
  • преміум клас. Тут використовуються тільки кращі матеріали: масив дуба, вільхи, шпон з цінних порід деревини. Ще одна відмінна риса - нестандартні і складні варіанти дизайнерського оформлення.

Саме від обраного матеріалу буде більшою мірою залежати вартість фінальної конструкції.

Які міжкімнатні двері вибрати?

Якщо ви хочете закупитися максимально бюджетно, найкраще вибрати міжкімнатні двері з МДФ, облицьовані ламінатом, плівкою ПВХ, пофарбованим екошпон. Покриті ламінатом двері доступні за ціною, але при цьому досить якісні. Вони бояться вологи і миття, тому в санвузол їх не поставиш. Крім того такі вироби мають досить умовну механічну міцність. Моделі з покриттям плівкою ПВХ добре переносять вологість і перепади температур, відмінно миються, вельми легкі, добре ізолюють звуки і тепло.

Шпоновані двері дорожче, але і краще за якістю. Шпон - це тонкий шар натурального дерева, яким покривається дверне полотно. Вони легкі, міцні, справляються з вологою і температурами, а також в цілому досить міцні. Такі двері відрізняє великий вибір відтінків і текстур, завдяки чому вони гармонійно вписуються в сучасні інтер'єри.

Двері з клеєного масиву коштують дорожче, але їх ціна повністю себе виправдовує. Вони не схильні до деформацій і вологості, екологічно безпечні, довговічні, міцні і виглядають незрівнянно в будь-якому дизайнерському оформленні. Якщо ж ви хочете зовсім елітний варіант, тоді вибирайте моделі з натурального масиву. Купуйте міжкімнатні двері в Києві в інтернет-магазині "Армада". Ви можете як вибрати з каталогу готових рішень, так і замовити індивідуальне виготовлення під розміри свого дверного отвору.