main logo

Де купити елітні міжкімнатні двері в Києві?

Елітні міжкімнатні двері першими кидаються в очі в будь-якому інтер'єрі. Вони розкішно виглядають, виготовляються з дорогих натуральних матеріалів з дотриманням всіх технологічних вимог, довго зберігають ідеальний зовнішній вигляд. Це відмінне придбання, особливо якщо дизайн-проект вашого житла передбачає використання виразних деревних текстур і красивих відтінків.


элитные межкомнатные двери


Елітні дизайнерські двері коштують дорожче, ніж продукція середньої та економ-категорій, але ціна повністю виправдовує себе довговічністю і стильним дизайном. На ринку представлено багато моделей дверей з високим цінником, але чи всі вони є елітними? Багато покупців задаються питанням, де купити міжкімнатні двері високої якості? Якщо питання покупки якісної і стильної двері стало руба, тримайте добірку перевірених українських виробників: Albero, Термінус, Папа Карло і Новий стиль. Всі вони представлені в інтернет-магазині «Armada».

Albero

Фірма використовує тільки сучасні технології і відбирає кращі матеріали. Це дозволяє максимально підвищити якість продукції. У каталозі «Armada» ви знайдете двері з різною фактурою - ніжний матовий, класична об'ємна «мелінга», схожа за структурою з деревиною, «натуральне дерево» ... У магазині представлені моделі в різних колірних палітрах, деякі варіанти декоруються трендовими скляними вставками з додатковими ефектами - лакобель, піскоструминна обробка і т.д.

Межкомнатные двери AlberoМежкомнатные двери Albero купитьМежкомнатные двери Albero цены

Термінус

Компанія виробляє двері на фабриці повного циклу (всі виробничі етапи здійснюються на одному заводі). Полотна виготовляють із соснового бруса найвищої якості. Фахівці «Термінус» відбраковують масив з дефектами, які могли б стати причиною утворення тріщин.

Деревину проклеюють за технологією «мікрошип», яка відповідає євростандарту. Зовні двері покривають шпоном цінних порід: горіх, дуб, анегри, а потім в три шари наносять спеціальний клейовий матеріал і поліуретановий лак. Шпоновані моделі цього виробника абсолютно не бояться вологи! Де купити міжкімнатні двері в Києві з такими характеристиками? У нашому каталозі ви точно знайдете варіант для свого інтер'єру!

Межкомнатные двери ТерминусМежкомнатные двери Терминус купитьМежкомнатные двери Терминус цены

Папа Карло

Фабрика поставляє на український ринок продукцію ось уже 20 років! Компанія виробляє двері без участі посередників (повний цикл) і використовує тільки сучасні технології. Продукція «Папа Карло» має «екологічний» сертифікат - ISO 9001. Ще одна безперечна гідність виробника - це різноманітність. У колекціях компанії представлені варіанти з різним покриттям: натуральний шпон, файн-лайн, екошпон, фарбування МДФ, фініш-плівка з 3D. Також в асортименті магазину «Armada» можна купити двері зі скляними вставками різних типів: Лакобель, піскоструминна обробка, гравірування. До слова, моделі цієї фірми не мають чверті, точно так же, як і італійські полотна!

Межкомнатные двери Папа КарлоМежкомнатные двери Папа Карло купитьМежкомнатные двери Папа Карло цены

Новый стиль

Херсонський виробник відомий і в Україні, і за кордоном. Компанія випустила вже 16 колекцій, куди входять десятки полотен. Всі двері виготовлені з натурального деревного матеріалу з відмінними звуко- і навіть теплоізоляційними характеристиками. Зовні полотна покриваються якісної плівкою ПВХ.

Межкомнатные двери Новый стильМежкомнатные двери Новый стиль купитьМежкомнатные двери Новый стиль цены

Візуально по фактурі і малюнку матеріал практично неможливо відрізнити від натуральної деревини. При цьому всі моделі відрізняються вражаючою стійкістю до механічних пошкоджень - тріщинах, подряпин і сколів. Вони дуже довговічні, адже ПВХ не розсихається, не пропускає вологу і відрізняється стійкістю до точкового фізичного впливу. Ви можете вибрати двері зі скляними вставками, гравіюванням і навіть зображеннями.

Вибирайте перевірені бренди, і вам точно не доведеться шкодувати про свій вибір. Досвідчені фахівці компанії «Armada» постійно відстежують і аналізують запити покупців, тому швидко і точно підберуть модель під дизайн вашого інтер'єру.