main logo

Що таке двері з екошпон?

Якщо вам потрібно купити міжкімнатні двері в Києві, зверніть увагу на екошпон. Це листове покриття, яке складається з натуральної листової стружки, просоченої синтетичними клеєм. Екошпонірованние полотна володіють стійкістю до впливу вологи, механічного впливу, а також перепадів температур.

Незважаючи на досить «легке» наповнення з гофрокартону, вони мають гарну міцність, адже в процесі виготовлення матеріали піддають ретельній обробці. Спочатку деревину подрібнюють до стану окремих волокон, а потім стружку просочують синтетичними барвниками і клеями. Готові листи нарізають на окремі фрагменти. Їх кріплять до основи, яка складається зі стійок клеєного бруса і царг (поперечні перемички) або ж дерев'яної основи і МДФ-полотен.

Кожен елемент двері покривається екошпон окремо. Це дозволяє досягти максимальної герметичності і захистити гофрокартону наповнення від вологи. Методика також запобігає руйнуванню матеріалу і підвищує термін експлуатації виробу в цілому.

Что такое двери из экошпона?

Переваги екошпонірованних дверей


Якщо ви вирішили встановити в своєму будинку, кафе або ресторані таке полотно, доведеться витратити трохи часу на вивчення асортименту. Більшість дверей цієї категорії позначають абревіатурою CPL, що вказує на багатошаровість вироби.

У магазині «Армада» можна замовити двері міжкімнатні за ціною, яка вас приємно здивує. Крім оптимального поєднання ціни та якості, ви можете розраховувати на такі переваги.

  • Економія. Полотна з екошпон коштують дешевше, ніж моделі з масиву деревини.
  • Стійкість до механічного впливу. Двері з екошпон не "бояться» подряпин. Це ідеальне рішення для сімей з дітьми і господарів домашніх тварин.
  • Імітація натурального матеріалу. Екошпон має природний деревний малюнок, який повторює текстуру дерева.
  • Стійкість до впливу вологи і перепадів температур. Вироби підходять для ванних і кухонь.
  • Невелика вага. Дверей не зношують петлі, легко закриваються і не чинять тиск на панельні стіни.
  • Безпека. Екошпон не містить формальдегіду та інших шкідливих речовин.
  • Простота експлуатації. Полотна можна мити звичайною водою без миючих засобів.
  • Термін експлуатації виробу становить не менше десятиліття.


Якщо ви шукаєте міжкімнатні двері, купити їх в Україні коштує у перевіреної компанії. При замовленні зверніть увагу на сертифікат вироби. Переконайтеся, що модель відповідають своїм характеристикам. Наприклад, деякі недобросовісні виробники додатково тонують поверхню полотна. Таким чином вони «маскують» неякісний облицювальний матеріал. Деякі компанії також намагаються видати за екошпон ПВХ - недорогий синтетичний матеріал. При покупці враховуйте, що з дверима слід звертатися дбайливо, адже через постійні ударів об стіну вона може деформуватися, а ось ремонту такі вироби не підлягають.

Перейти в категорію: Міжкімнатні двері

Двері з екошпон замовити в інтернет-магазині Armada


Якщо ви вирішили зупинити свій вибір на екошпон, звертайтеся в компанії вхідних дверей «Армада». У нас представлені кращі моделі від перевірених брендів «Новий стиль», «Папа Карло», «Термінус» та інших. Ці виробники використовують безпечний і довговічний екошпон найвищої якості і міцні деревні матеріали. Такі полотна відмінно ізолюють звук, мають високу стійкість до вологи і прості в монтажі. До речі, монтаж ви теж можете довірити нашої досвідченої бригаді майстрів - фахівці підлаштуються під ваш графік і проведуть установку максимально швидко і якісно.