main logo

Бронедвері: що рекомендують професіонали?

Бронедвери купить в Киеве

Приступаючи до вибору вхідних дверей, більшість покупців звертає увагу на ступінь надійності і захисту, яку пропонує та чи інша конструкція. На ринку є рішення в нижньому, середньому і преміальному ціновому сегменті. То який же варіант вибрати, щоб бути впевненим в тому, що твоя фортеця - неприступна?

Для початку потрібно розібратися в термінах. «Бронедвері» в прямому значенні цього слова - виготовлена ​​зі спеціальних кулестійких матеріалів продукція. Найчастіше вона використовується в збройових кімнатах, сейфах, сховищах, касових залах і інших спеціалізованих об'єктах.

У побуті «бронедвері» покупці називають стандартні металеві вироби, які встановлюють в будинках, квартирах і офісах. Споживач очікує від них надійного захисту від злому, тепло- і звукоізоляції, хорошою естетичності. Пуленепробіваемость такої продукції в списку вимог покупця, швидше за все, взагалі відсутній.

Якою має бути товщина листів металу?

Якщо ви вирішили замовити бронедвері, ціна виробу багато в чому буде залежати від таких складових: дверна коробка, товщина металу, тип конструкції, клас замків, якість ущільнювачів і шумоізоляторів. Не останню роль в питаннях надійності грає саме товщина листів металу, які використовує виробник. Давайте розберемося, які рішення пропонує ринок, і який варіант радять вибирати фахівці.

  • 0,5-0,8 мм. Такі китайські «консервні банки», як їх часто називають серед професіоналів, легко пробиваються звичайними викрутками. Звичайно ж, говорити про якусь взломостойкости в такому випадку не доводиться. Їх можна встановлювати в підсобках і комор, де зберігається недорогий інвентар, але не в квартирах, приватних будинках і офісах.
  • 1-1,5 мм. Це більш високий клас дверей з якісним металом. Стандартний варіант з середнього цінового діапазону, який можна встановлювати в будинку, квартирі або офісі, обов'язково доповнюючи вхідну групу хорошою системою замків, посиленим жорстким каркасом, надійними антизрізами. 1,5 міліметра - це мінімальний рівень, нижче якого опускатися фахівці не рекомендують. У побутових умовах забезпечує досить високий рівень надійності.
  • 2 мм. Забезпечує більш солідний рівень захисту. У виробництві таких дверей використовується холоднокатаний метод, а це додатковий бонус до міцності і надійності.
  • 3-4 мм. Як правило, така продукція виготовляється на замовлення, але на ринку є і заводські серійні рішення. Товсті листи істотно збільшують загальну вагу, а це тягне за собою необхідність посилення інших деталей: петель, каркаса, коробки. Відповідно, ціна такої вхідної групи також істотно виросте.
  • Куленепробивні моделі. Вироби зі спеціальними металевими сплавами, накладками і наповненням можуть витримувати пістолетний і автоматний вогонь. Це не найпопулярніше і поширені рішення, але їх можна виготовити на замовлення для сейфів, сховищ, банків, збройових. Ще один нюанс, який характеризує такі бронедвері - ціна. Як правило, вона в рази вище стандартних моделей через особливої ​​конструкції і використання кулестійких сплавів.

Бронедвери цены в Киеве

Чому товщина металу так важлива? Чим товщі металеві листи, які використовує виробник, тим складніше зловмисникам деформувати двері і дістатися до замку. Це досить вагомий фактор, на який варто звернути увагу. Товсті металеві листи збільшують і вартість, і вага конструкції. Клас стали, яка використовується у виробництві, також грає роль. Сталь холодної прокатки збільшує міцність виробу. Додаткові інженерні рішення, наприклад, спеціальні ребра жорсткості і куточки, збільшать рівень взломостойкості.

Якщо вам потрібні якісні бронедвері, замовити таку конструкцію можна в інтернет-магазині «Армада». Ви працюєте безпосередньо з виробником, тому можете розраховувати на найвигіднішу ціну. І пам'ятайте, що надійні двері в повній мірі виконає свої захисні функції тільки за умови правильного монтажу. Наші майстри проведуть установку якісно, ​​швидко і відповідно до всіх галузевих стандартів!